Everest trekking info

Het openbaren van de Himalaya glorie aan de buitenwereld, Everest regio is de belangrijkste trekking bestemming in het oosten van Nepal en staat tweede op Annapurna gebied in termen van populariteit. De trekking routes in Everest regio brengt u dichter bij de prachtige Mt. Everest (8848 m) en de hoogste berg ter wereld. Ook bekend als Sagarmatha in het Nepalees en Chomolungma in Sherpa tong, is het een plaats voor avontuur en exploratie voor veel mensen over de hele wereld. De meeste van de Everest trekking regio is beschermd onder Sagarmatha National Park.
De regio van de Mount Everest is verdeeld in twee delen; een wezen Solu, de onderste, groenere en meer overvolle land naar het zuiden, en een ander wezen Khumbu, een domein met prachtige, ruige terrein van Everest en de omringende bergtoppen en gletsjers dalen. De routes in deze trekking regio zal u betoveren met het geweldige uitzicht van enkele ‘s werelds hoogste Himalaya gebergte. Afgelegen en Tibetaanse invloeden kloosters, nauwkeurig onderzoek van Sherpa cultuur en levensstijl en de ontmoeting met Jawdropping geografische instellingen worden gecumuleerd om de beloningen van deze trekking regio.
Wijten aan zware omstandigheden is het noodzakelijk om een ​​goede acclimatisatie hebben tijdens Everest regio trektocht. Wandelpaden zoals Everest base camp trek, Everest Kalapathar trek, Mani Rimdu trek, Cho La pas trek, Gokyo meer trek, Everest panorama trek, Jiri Everest Base Camp trek zijn enkele van de meest geprezen die in de regio. Alle populaire routes in de regio hebben de regelingen van theehuizen en lodges. Dit is zeker een zware onderneming, zodat u beter fysiek en mentaal voorbereid voordat u uw bezinksel om deze glorieuze land. Trekking in de bergen zal u helpen de hele tijd, van de selectie van de reis naar het leven van uw dromen in de Himalaya hooglanden. Dus opzij zetten alle aarzelingen en nu contact met ons op.
Zie meer op: http://trekkinginmountain.com/everest-trekking # sthash.R4Dt97w4.dpuf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *