Everest trekking info

Avslører Himalaya ære til omverdenen, er Everest-regionen de store trekking destinasjon i østlige Nepal og står andre til Annapurna regionen når det gjelder popularitet. Trekking stier i Everest regionen vil ta deg nærmere den fantastiske Mt. Everest (8848 m), verdens høyeste fjell. Også kjent som Sagarmatha i Nepali og Chomolungma i Sherpa tungen, har det vært et sted for eventyr og utforskning for mange mennesker over hele verden. Mesteparten av Everest trekking regionen er beskyttet i henhold Sagarmatha National Park.
Regionen Everest er delt i to deler, en som Solu, jo lavere, grønnere og mer overfylt land i sør, og en annen å være Khumbu, et domene med imponerende, ulendt terreng av Everest og de omkringliggende topper og isbredalene. Løypene i dette trekking regionen vil hypnotisere deg med den fantastiske utsikten over noen av verdens høyeste fjell i Himalayan. Remote og tibetansk påvirket klostre, nøye undersøkelse av Sherpa kultur og livsstil, og møter med imponerende geografiske innstillinger vil bli kumuleres til belønningene fra denne trekking regionen.
På grunn av tøffe miljøforhold er det nødvendig å ha riktig akklimatisering under Everest-regionen trek. Trekking stier som Everest base camp trek, Everest Kalapathar trek, Mani rimdu trek, Cho La pass trek, Gokyo lake trek, Everest panorama utsikt trek, Jiri Everest base camp trek er noen av de mest anerkjente seg i regionen. Alle de populære stier i regionen har de arrangementer av te hus og hytter. Dette er definitivt en anstrengende oppgave slik at du bedre være forberedt fysisk og mentalt før du setter dine Foots til denne herlige land. Trekking i fjellet vil bistå deg hele tiden, fra valg av turen til å leve dine drømmer i Himalaya høylandet. Så legg til side noen nøling og kontakte oss nå.
– Se mer på: http://trekkinginmountain.com/everest-trekking # sthash.R4Dt97w4.dpuf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *