Everest vandring info

Avslöja Himalaya ära till omvärlden, är Everest regionen den största trekking destination i östra Nepal och står näst till Annapurna regionen när det gäller popularitet. De vandringsleder i Everest regionen tar dig närmare den magnifika Mt. Everest (8848 m), världens högsta berg. Även känd som Sagarmatha i Nepali och Chomolungma i Sherpa tungan, har det varit en plats för äventyr och utforskning för många människor runt om i världen. De flesta av Everest vandring regionen är skyddad enligt Sagarmatha National Park.
Regionen Everest är uppdelad i två delar, den ena är Solu, den nedre, grönare och mer trångt mark i söder, och en annan är Khumbu, en domän med bedövning, oländig terräng av Everest och de omgivande topparna och istäckt dalar. De spår av denna vandring region kommer att trollbinda dig med fantastiska vyer över några av världens högsta Himalayas berg. Remote och tibetansk influerad kloster, noggrann granskning av Sherpa kultur och livsstil och möter med häpnadsväckande geografiska inställningar samlas ihop till de belöningar från denna vandring region.
På grund av svåra miljöförhållanden är det nödvändigt att ha god acklimatisering under Everest regionen trek. Vandringsleder som Everest basläger vandring, Everest Kalapathar trek, Mani rimdu trek, Cho la Pass trek, Gokyo sjö trek, Everest panorama utsikt trek, Jiri Everest basläger vandring är några av de mest hyllade och kära i regionen. Alla de populära lederna i regionen har de arrangemang av tehus och loger. Detta är definitivt en ansträngande företag så att du bättre vara beredd fysiskt och mentalt innan du ställer dina klubbslaget till detta härliga land. Trekking i berget kommer att hjälpa dig hela tiden, från valet av resan att leva dina drömmar i Himalayas högland. Så lägg undan alla tveksamheter och kontakta oss nu.
Se mer på: http://trekkinginmountain.com/everest-trekking # sthash.R4Dt97w4.dpuf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *